Vinnare av #Gimlesommar 2021 är utsedd!

Efter att våra följare har fått rösta på det bidrag i tävlingen som tilltalade dem mest, så vann bidraget med en bild på en brygga inramad av grönskande träd en sommardag. Bilden togs av Teija Salmijärvi som driver Instagramkontot positiivari2021. 

Det vinnande bidraget i Gimles fototävling #Gimlesommar2021. Bilden togs av Teija Salmijärvi som driver Instagramkontot positiivari2021.

Stort grattis Teija! Vill du berätta lite mer om bilden? Vad symboliserar den för dig och varför taggade du den med #gimlesommar?

Tack! 

Jag älskar fotografering och att vara i naturen och ta bilder med min Samsung S9 då det är så smidigt. Dessutom så upptäcker man mycket mer genom att fotografera. Bilden symboliserar svensk sommar, allemansrätten och frihet! Sverige är speciellt vackert sommartid med all sin grönska.

Att jag taggade bilden med #gimlesommar var för att jag sökte information om historiska händelser och platser och hittade då ert konto. Jag upptäckte tävlingen och tänkte att jag bidrar med min bild. Det (Gimles instagram) är ett trevligt konto att följa och jag ser fram emot att få mer information via er framöver. 

Vad har svenskt kulturarv betytt för dig?

Svenskt kulturarv är något att vara stolt över och ha med sig till kommande generationer.  Min man och jag besöker ofta och gärna historiska sevärdheter runtom i landet och har besökt otaliga slott, kyrkor och museer. 

 

Vi tackar innerligt alla som har varit med och skickat in bidrag, och hoppas att ni vill vara med igen nästa sommar!